Cabinet Personal

Funcționalitățile echipamentului interactiv Magic TV Box

Magic Tv Box este echipamentul de recepție al serviciului de televiziune interactivă, este un dispozitiv care îţi permite să urmăreşti canale TV la cea mai înaltă calitate, să accesezi internetul direct de pe TV cu tastatură şi mouse sau să înregistrezi emisiunile preferate. Echipamentul poate fi cuplat atât la televizoarele moderne cât şi la modelele din generaţiile mai vechi.

Meniu intuitiv

Noul meniu StarNet este realizat astfel încât să fie ușor utilizat, indiferent de nivelul de cunoaștere a tehnologiilor și internetului. Are o interfață prietenoasă cu ajutorul căreia poți naviga cu ușurință opțiunile serviciului, alegând-o pe cea care te interesează.

Catch-up TV (TV în reluare) 

Este opțiunea potrivită pentru oamenii ocupați cărora le place să savureze serile în fața televizorului. Dacă ai scăpat emisiunea, filmul sau serialul preferat atunci le poți privi oricând în reluare datorită serviciului Catch Up.

Această funcționalitate este disponibilă pentru anumite canale și emisiuni marcate cu simbolul Catch-up TV în ghidul electronic de programe. Catch Up TV este disonibil pentru toate emisiunile difuzate în ultimele 5-7 zile pe cel puțin 20 canale, fără să le fi înregistrat în prealabil pe receiver.

Ghidul Electronic de programe TV

Aici găsești informații despre programele TV, ora la care se difuzează, durata lor, dar și o scurtă descriere a acestora prin apăsarea butonului (Info).  El poate fi consultat apăsând butonul GUIDE de pe telecomandă sau selectând pictograma Ghid TV din Meniu.

Funcția de înregistrare a emisiunilor

Prin apăsarea butonului  REC din partea de jos a telecomenzii poți începe înregistrarea programului pe care îl vizionezi la momentul respectiv sau poți programa înregistrarea emisiunilor preferate pentru o vizionare ulterioară. Lista ta de înregistrări poate fi accesată direct de pe telecomandă, cu ajutorul butonului List.