În 2003 au fost puse bazele companiei StarNet, iar în 2004 StarNet devine Concern, fiind compus din 5 companii cu diverse tipuri de activitate.

StarNet
StarNet
  • StarNet este primul operator de comunicații electronice care a implementat tehnologia FTTB și FTTH.
  • StarNet este primul operator din țară care a oferit acces la Internet și transport de date cu viteză înaltă prin intermediul Fibrei Optice, reușind să dezvolte cea mai mare rețea gratuită de Wi-Fi din Estul Europei.
  • StarNet este una dintre primele companii care a trecut frontiera cu un canal optic propriu construit, interconectând rețelele optice ale UE cu Republica Moldova.
  • StarNet este primul ISP care a oferit Internet cu viteză de 1Gbps.
  • StarNet a lansat unul dintre cele mai avansate servicii de televiziune digitală din industria telecomunicațiilor.
Digital Park
Digital Park

Digital Park este un ecosistem IT unic, care adună sub același acoperiș companii și investitori străini, oferind concetățenilor salarii competitive și condiții excelente de muncă. Proiectul a fost lansat în 2019 cu scopul de a crea un mediu favorabil pentru creșterea și dezvoltarea companiilor din domeniul IT și industria creativă.

StarNet Soluții
StarNet Soluții

Este cea mai mare companie din cadrul Concernului StarNet, care gestionează rețeaua de fibră optică și prestează servicii de Televiziune, Internet și Telefonie atât clienților B2C, cât și celor B2B.

StarNet Management
StarNet Management

Asigură suportul organizațional al activității de administrare a Concernului, planificarea și dezvoltarea strategică a afacerilor companiilor din cadrul Concernului.

StarLab
StarLab

Prestează servicii IT pentru afacerile din Moldova. Automatizează procesele existente ale clienților și propune soluții pentru perfecționarea lor.

Oferă servicii IT pentru companii externe cu renume precum Porsche, Ness, Gemini CAD etc.