StarNet susține afacerile locale, oferind pachete de servicii calitative și abonamente avantajoase atât pentru companiile mici, mijlocii sau mari.

Soluțiile digitale de ultimă generație prestate de către StarNet oferă posibilitatea de a fi mereu conectat cu tot ce este cu adevărat important pentru afacerea ta și de a gestiona un business de succes de oriunde. 

Star VPBX

Star VPBX este o platformă telefonică digitală, care oferă instrumente de lucru pentru deservirea eficientă a clienților și o mulțime de beneficii financiare pentru orice afacere. 

Beneficii:

1.     Optimizarea costurilor
Star VPBX este o soluție virtuală care nu necesită investiții în echipamente, îți permite să reduci cu până la 40% costurile pentru deservirea clienților și pentru serviciile de telefonie fixă.

2.     Creșterea vânzărilor
Datorită gestionării eficiente a apelurilor, angajații sunt mai productivi și, prin urmare, crește conversia apelurilor de intrare.

3.     Creșterea calității deservirii
Datorită funcțiilor “Call Transfer” și “Call Forward”, angajații pot răspunde la telefon de oriunde, toate apelurile sunt preluate, iar numărul clienților satisfăcuți de serviciile prestate este în creștere.

4.     Optimizarea proceselor de lucru
Funcția de integrare Star VPBX cu orice CRM contribuie la creșterea eficienței echipei prin direcționarea rapidă a apelurilor, conectarea automată a clientului cu managerul responsabil și permite vizualizarea numărului care apelează.

Servicii business internet

Într-un secol în care totul evoluează cu o viteză incredibilă, Internetul rapid este o necesitate pentru prosperitatea și succesul oricărei afaceri. Avem diverse abonamente de Internet cu viteză de până la 1000 Mbps, pentru a răspunde tuturor necesităților de comunicare digitală ale companiilor de orice dimensiuni. 

Servicii de Data Centru

Siguranța datelor partenerilor de afaceri este prioritatea noastră. Tocmai din acest motiv, prestăm servicii de Data Centru cu un nivel SLA de 99,9%. 

Serviciul de hosting este destinat pentru orice companie care deține un website. Datorită serviciilor de hosting de la StarNet: 

  • Afacerea este mereu online și în siguranță; 
  • Compania beneficiază de poştă electronică externalizată;
  • Accesarea e-mailului are loc în mod complet securizat;
  • Aplicaţiile companiei sunt online tot timpul şi nu depind de serverul propriu, pentru ca ele sunt găzduite de servere conectate în noduri de mare viteză (fibra optică), în centre de date moderne.

Business Televiziune IPTV

Pentru ca să fii mereu informat, StarNet propune un conţinut TV pentru toate gusturile şi o mulţime de canale HD, știri 24/24, cea mai mare colecţie de documentare, emisiuni tematice, emisiuni politice, analize economice și evenimente sociale.

Transport Date DARK FIBER

Soluția de Dark fiber este adresată companiilor care au dezvoltat și utilizează o rețea de sedii sau puncte de lucru, preferă o conexiune directă proprie (Point to point) pe suport de fibră optică și folosesc echipamente interne pentru realizarea comunicațiilor de date, în locul unei investiții în dezvoltarea unei rețele proprii.

Această soluție asigură o comunicare sigură și privată între două puncte terminale, în general, aflate în locațiile partenerului. Este recomandat în situațiile în care performanța serviciului are o importanță majoră.