Cabinet Personal
protectia-datelor-starnet

DATELE DVS. ÎN RELAȚIA CU STARNET

StarNet acordă o importanță deosebită protecției datelor cu caracter personal și prin acest mesaj dorim să vă informăm despre modul de prelucrare a datelor personale, în ce scopuri le colectăm, cum le utilizăm, le protejăm și drepturile pe care le aveți în legătură cu datele dvs.

În conformitate cu prevederile Legii privind protecţia datelor cu caracter personal nr. 133 din 08.07.2011 datele cu caracter personal sunt colectate în scopuri explicite și legitime, în cazul nostru în vederea prestării serviciilor de comunicații electronice. Datele personale sunt prelucrate numai în măsura necesară îndeplinirii scopurilor prevăzute în condițiile contractuale cu clienții, cu respectarea tuturor măsurilor legale de securitate şi confidenţialitate a datelor. Deasemenea, datele dvs. personale ne ajută să dezvoltăm oferte personalizate și avantajoase.

Dorim să vă asigurăm că securitatea datelor și conformitatea cu legislația în vigoare privind protecția datelor reprezintă o prioritate pentru noi. Astfel, încercăm să avem un dialog cât mai deschis cu dvs. și să vă oferim toate informațiile de care aveți nevoie în secțiunile de mai jos.

Cine suntem noi?

La cine te poți adresa pentru detalii?

Principiile de conformitate a datelor.

Când sunt colectate datele?

Ce date colectăm?

Cine are acces la datele personale?

Drepturile Dumneavoastră.

Politica cookie.

Cum protejăm datele?