Cabinet Personal

Vino împreună cu un prieten și primiți 2 abonamente la preț de unul!

09/02/2018

Cu siguranță ți-ai dorit, cel puțin o dată, ca momentele speciale să dureze la nesfârșit. La StarNet, ne place să te surprindem, fapt pentru care extindem campania Simte magia de a primi cadouri până pe 28 februarie 2018.

Cele mai deosebite momente le trăim alături de cei dragi. Anume din acest motiv te invităm la StarNet cu prietenul, bunicul, sora, colegul sau o persoană dragă ție, iar noi vă oferim două abonamente la preț de unul pentru o perioadă de 6 luni. Iar dacă nu te-ai hotărât cine te-ar putea însoți, vino de unul singur și beneficiezi de o reducere de jumătate de preț la abonament pentru 3 luni.

Am împachetat abonamentele cu toate cele necesare, Internet de mare viteză, grila TV cu posturi diverse și multe minute pentru convorbiri non-stop. Profită acum de cele mai avantajoase abonamente: Internet Only doar la 75 de lei și Triple play de la 100 lei.
Beneficiază de opțiuni multiple, comunicare și distracție pe măsură, pentru că ai:

  • Internet la super viteză – 100 Mbps
  • Telefonie cu cele mai avantajoase prețuri – 1200 minute
  • Televiziune interactivă cu cea mai diversă grilă TV
  • Conectare, taxă de activare și echipamente Wi-Fi gratuite

Plus la toate și cadourile nu mai au sfârșit, odată cu alegerea abonamentului, toți clienții participă la tombola cu premii speciale: PlayStation VR, Console Xbox, Hoverboard-uri, Laptopuri performante, Sisteme PC avansate, plus alte sute de premii.
Șansele de câștig sunt egale pentru toți clienții StarNet. Câștigătorii tombolei vor fi desemnați cu ajutorul random.org. și extragerea va avea loc în fiecare zi de joi până la data de 28 februarie inclusiv.
Aici poți găsi detaliile despre campanie și cadourile pe care le poți obține.
StarNet – Noi schimbăm viitorul!