Cabinet Personal

StarNet- mai bun, mai rapid, mai puternic!

23/10/2020

Salutare, om drag al familiei StarNet!😊

Sperăm că ești bine, sănătos și plin de forță ca să explorezi lumea online cu viteza luminii, deoarece avem planuri mari pentru tine și setea ta de divertisment.

Datorită dezvoltării constante de care am avut parte pe parcursul celor 17 ani de activitate, am reușit să devenim definiția expresiei “inovații tehnologice” și să fim primii în toate. StarNet este primul operator care a implementat tehnologia de fibră optică în țară și care a reușit să dezvolte cea mai mare rețea gratuită de Wi-Fi din Estul Europei. Datorită dedicației întregii echipe, am revoluționat internetul în Moldova și am clasat republica noastră în topul clasamentelor internaţionale la viteza de acces la internet. 

Pandemia și carantina din acest an, ne-au demonstrat că trebuie și putem să îți oferim mai mult decât toți operatorii din Moldova. Astfel, am dat start unui proiect mare de modernizare a rețelei de fibră optică și vom fi încă mai buni, mai rapizi și mai puternici. 

Vom îmbunătăți substanțial calitatea serviciilor prestate, iar fiecare membru al familiei StarNet va beneficia de: 

  • tehnologii de ultimă generație și echipamente performante; 
  • Internet de 10 ori mai rapid cu viteză de până la 1000 Mbps; 
  • conexiune mai stabilă și de 2 ori mai puține deranjamente; 
  • video streaming 4K; 
  • gaming online la un alt nivel, pentru a juca non-stop, fără laguri sau întreruperi și cu cea mai bună rată FPS. 

Avem obiective ambițioase, pe care ne-am propus să le realizăm în timp record și cu investiții de zeci de milioane de lei. Timp de 6 luni vom moderniza o rețea de peste 205 km de fibră optică, pentru ca abonații StarNet să simtă adevărata putere a internetului de mare viteză, încă mulți ani înainte.

Ți-am pregătit multe surprize frumoase, așa că fii cu ochii pe noi! Îți mulțumim că ești inspirația noastră de a deveni mai buni, mai rapizi și de a continua să ne dezvoltăm chiar și pe timp de pandemie, în vremuri mai dificile! 💛