Cabinet Personal

StarNet, acum și la Orhei!

news-orhei
09/06/2020

Familia StarNet a devenit și mai mare și mai frumoasă. În acest weekend, am deschis prima și unica reprezentanță oficială în orașul Orhei. Acum, suntem mai aproape de îndeplinirea misiunii de a aduce internet de calitate în fiecare casă din Moldova. 

Bine te-am găsit, oraș superb cu oameni deosebiți! 🌟

Evenimentul de inaugurare a marcat începutul unei colaborări frumoase cu locuitorii Orheiului, care deja au o alternativă excelentă pentru serviciile de telecomunicații. Acum, orheienii vor putea beneficia de internet cu viteză de până la 1000 Mbps, televiziune digitală cu peste 200 de canale și telefonie cu 1200 de minute gratuite în rețea.

Veștile bune nu se opresc aici. Toți locuitorii orașului Orhei, care se vor conecta la StarNet până la sfârșitul lunii august 2020, vor putea lua orice abonament la jumătate de preț. Pe lângă reducerea de 50%, mai oferim absolut gratuit echipament TV, router Wi-Fi și serviciul Control Parental, pentru securizarea și protejarea întregii rețele.

O investiție care va contribui la crearea de noi locuri de muncă și la dezvoltarea economiei locale.

În pofida crizei provocate de pandemie, am decis să ne urmăm visul de a schimba spre bine viitorul comunității și am investit în deschiderea unei noi filiale. Inaugurarea celui de al 35-lea oficiu comercial StarNet face parte din proiectul nostru de extindere națională și are drept scop satisfacerea necesităților de comunicare ale tuturor oamenilor Moldovei, crearea unor noi locuri de muncă și, respectiv, contribuirea la dezvoltarea economiei locale. 

Primul și singurul oficiu StarNet din Orhei se află pe strada Vasile Lupu 96. Vă așteptăm cu drag în noua noastră casă din inima Moldovei! 💛

P.S.: Urmărește aventura familiei StarNet din Orhei pe pagina de Facebook dedicată acestei regiuni. 😊