Cabinet Personal

Aplicația Youtube nu mai este disponibilă pentru mai multe dispozitive

19/08/2019

Aplicația Youtube nu mai este disponibilă pentru mai multe dispozitive. Care este motivul? 

StarNet dorește să își informeze toți clienți că aplicația Youtube dispare sau încetează să funcționeze pe mai multe dispozitive TV. Din cauza unor modificări importante de funcționalitate și de interfață, reprezentanții YouTube au anunțat că vor întrerupe accesul la serviciu pentru mai multe dispozitive. Setul de schimbări semnificative aduse interfeței YouTube are consecințe neplăcute pentru mai mulți utilizatori ai serviciului, îndeosebi pentru cei care dețin un model mai vechi de televizor. 

În termeni tehnici explicat, tehnologia folosită de YouTube este bazată pe programul Flash creat de compania Adobe. În anul 2012, YouTube și partenerii de dispozitive au început să distribuie o versiune HTML5 a aplicației YouTube pentru televizoare. Din momentul lansării acestei opțiuni și până acum, această aplicație a avut parte de mai multe îmbunătățiri și adăugări de noi funcții care nu sunt disponibile pentru vechea aplicație Flash.

Satisfacția deplină a clienților este o prioritate pentru compania StarNet. Tocmai din acest motiv, suntem în căutare intensivă a unor soluții pentru a înlătura această problemă și a oferi tuturor o experiență digitală unică.