Cabinet Personal

Achită Online

achita-online-ro
16/03/2020

Salutare, 

Pentru siguranța ta și a celor dragi, te îndemnăm să stai acasă și îți reamintim despre faptul că modalitățile de achitare prin intermediul cardului bancar sunt mai sigure pentru sănătatea ta decât plățile în numerar. Vezi mai jos 3 posibilități de achitare a serviciilor StarNet în mod securizat, rapid și fără comision. 

  1. Accesează pay.starnet.md și urmează instrucțiunile. Posibilitatea de a achita este disponibilă 24/24 și sunt acceptate carduri VISA, VISA Electron, Mastercard, Maestro, American Express. 
  2. Internet Banking. Efectuează plățile prin intermediul aplicațiilor mobile ale băncii la care te deservești. Momentan, serviciul este disponibil clienților Comerțbank, Mobiasbanca, Fincombank, Moldova Agroindbank, Energbank, Eximbank, EuroCreditBank, Moldindconbank, Victoriabank. 
  3. Servicii de online payment: bpay.md, myrunpay.com, paynet.md. Atenție, paynet.md percepe un 1% comision pentru achitările efectuate prin intermediul acestei platforme. 

Totuși, persoanele care nu dispun de un card bancar, pot achita serviciile StarNet la cel mai apropiat terminal de plată. Dacă mai sunt alte persoane care așteaptă în rând pentru a achita, nu uita să păstrezi distanța minimă recomandată de 1m. 

Dacă întâmpini dificultăți la achitarea online, nu ezita să ne scrii pe chatul de pe Facebook sau de pe site. 

Îți mulțumim anticipat pentru faptul că îți pasă și #StaiAcasă! 

Cu drag și urări de bine, 

Familia StarNet!