Cabinet Personal

StarNet creează viitorul și tinde să fie la înălțimea progresului tehnologic, atingând obiective globale inovatoare prin eforturi comune

calitate starnet
Parametrii de Calitate StarNet
Mereu împărțim cu tine experiențe memorabile. Toate, datorită tehnologiilor de ultimă generație și standardelor înalte de calitate și de deservire.
Serviciul Internet

Formular tipizat pentru prezentarea şi publicarea informaţiei privind asigurarea parametrilor de calitate pentru serviciul de Internet.

Serviciul IPTV

Formular tipizat pentru prezentarea şi publicarea informaţiei privind asigurarea parametrilor de calitate pentru serviciul de Televiziune.

Serviciul VOIP

Formular tipizat pentru prezentarea şi publicarea informaţiei privind asigurarea parametrilor de calitate pentru serviciul VOIP.

PROCEDURA de examinare a reclamatiilor

Formular tipizat pentru prezentarea şi publicarea informaţiei privind asigurarea procedurii de examinare a reclamațiilor în cadrul SC „StarNet Soluții” SRL

Condica de Sugestii și Reclamații

Părerea ta contează, ne motivează și ne ajută să îmbunătățim continuu calitatea serviciilor pe care ți le oferim. Împartășește cu noi oricând părerile și sugestiile tale.