Cabinet Personal

Starnet creează viitorul și tinde să fie la înălțimea progresului tehnologic, atingând obiective globale inovative prin eforturi comune.

Parametrii de Calitate StarNet
Mereu împărțim cu tine experiențe memorabile. Toate, datorită tehnologiilor de ultimă genarație și standardelor înalte de calitate și de deservire.
Serviciul Internet

Formular tipizat pentru prezentarea şi publicarea informaţiei privind asigurarea parametrilor de calitate pentru serviciul de Internet.

Serviciul IPTV

Formular tipizat pentru prezentarea şi publicarea informaţiei privind asigurarea parametrilor de calitate pentru serviciul de Televiziune.

Serviciul VOIP

Formular tipizat pentru prezentarea şi publicarea informaţiei privind asigurarea parametrilor de calitate pentru serviciul VOIP.

PROCEDURA de examinare a reclamatiilor

Formular tipizat pentru prezentarea şi publicarea informaţiei privind asigurarea procedurii de examinare a reclamațiilor în cadrul SC „StarNet Soluții” SRL

Condica de Sugestii si Reclamații

Părerea ta contează, ne motivează și ne ajută sa ne îmbunătățim continuu calitatea serviciilor pe care ți le oferim. Împartășește cu noi oricând părerile și sugestiile tale.