Cabinet Personal
starnet-iptv

StarNet IPTV

StarNet IPTV este un serviciu premium de televiziune, care îți oferă un conținut media bogat într-o singură aplicație, pe orice dispozitiv.
Peste 180 de canale IPTV în diferite limbi, calitate video excelentă, interfață prietenoasă și intuitivă care îți permite să navighezi cu ușurință prin opțiunile meniului.

iptv-meniu-intuitiv

Meniu intuitiv

Noul meniu StarNet este realizat astfel încât să fie ușor utilizat, indiferent de nivelul de cunoaștere a tehnologiilor și internetului. Are o interfață prietenoasă cu ajutorul căreia poți naviga cu ușurință opțiunile serviciului, alegând-o pe cea care te interesează.

iptv-catch-up

Catch-up TV (TV în reluare) 

Este opțiunea potrivită pentru oamenii ocupați cărora le place să savureze serile în fața televizorului. Dacă ai scăpat emisiunea, filmul sau serialul preferat atunci le poți privi oricând în reluare datorită serviciului Catch Up.

Această funcționalitate este disponibilă pentru anumite canale și emisiuni marcate cu simbolul Catch-up TV în ghidul electronic de programe. Catch Up TV este disonibil pentru toate emisiunile difuzate în ultimele 5-7 zile pe cel puțin 20 canale, fără să le fi înregistrat în prealabil pe receiver.

iptv-epg

Ghidul Electronic de programe TV

Aici găsești informații despre programele TV, ora la care se difuzează, durata lor, dar și o scurtă descriere a acestora prin apăsarea butonului (Info).  El poate fi consultat apăsând butonul GUIDE de pe telecomandă sau selectând pictograma Ghid TV din Meniu.

iptv-npvr

Funcția de înregistrare a emisiunilor

Prin apăsarea butonului  REC din partea de jos a telecomenzii poți începe înregistrarea programului pe care îl vizionezi la momentul respectiv sau poți programa înregistrarea emisiunilor preferate pentru o vizionare ulterioară. Lista ta de înregistrări poate fi accesată direct de pe telecomandă, cu ajutorul butonului List.