Cabinet Personal

Vino la Startup Week să creăm împreună viitorul tech al Republicii Moldova

08/11/2017

În perioada 6-12 noiembrie, Chișinăul se transformă într-o platformă tech, datorită șirurilor de activitati desfășurate în cadrul Startup Week, eveniment susținut de StarNet. Reprezentanți tech, antreprenori din SUA, Belgia, India, Polonia și România, experți ai companiilor TIC și nu numai, reprezentanți ai instituțiilor de stat, toți se întrunesc pentru a pune pe masa de lucru viitorul tehnologic al Republicii Moldova, dezvoltarea parcurilor IT, legislația privind comerțul electronic și oportunitățile de creștere a startupurilor locale.

La StarNet, suntem convinși că prin intermediul tehnologiilor de ultimă generație și comunicațiilor electronice putem schimba viitorul. În așa sens, creăm, salutăm și susținem inițiativele care vin să dezvolte și să promoveze industria TIC.

În această ordine de idei, pe 10 noiembrie, în cea de-a cincea zi de Startup Week, participăm la Tech Open Doors și te așteptăm acasă la noi. Dorim să-ți facem cunoștință cu antreprenoriatul tehnologic, să te familiarizăm cu proiectele marca StarNet – Academy+Moldova, Digital City – și de ce nu, să-ți oferim reale șanse de realizare în cadrul companiei.

Iar dacă ești tânăr „technoprenor”, ai o idee de startup, ești tentat să o dezvolți și ai nevoie de suținere, prinde ocazia și fii parte la evenimentul – Startup Weekend Moldova – care va avea loc la Tekwill – ediția locală a unei competiții internaționale de referință în domeniul antreprenoriatului tech.

StarNet – Împreună schimbăm viitorul!