Cabinet Personal

UN VIITOR PROSPER DIN PERSPECTIVA STARNET ȘI JCI

14/02/2017

Importanța susținerii comunității de tineri antreprenori, construirea unei societăți prospere bazată pe sistemă de membership și implicare socială, dezvoltarea practicilor de învățare în management, leadership și antreprenoriat au constituit principalele subiecte de discuție la întrevederea de astăzi a reprezentanților Concernului StarNet cu JCI Moldova și președintele JCI Internațional, Dawn Hetzel.

În contextul unui viitor prosper și schimbări pozitive și durabile în societate, Alexandru Machedon, președintele concernului StarNet, a dezvoltat ideea despre cum tehnologiile informaționale pot revoluționa un sistem, pornind de la ideea fondării companiei, până la planurile de viitor. Digital City – Silicon Valley autohton – orășelul viitorului – va constitui un ecosistem cu o infrastructură complexă care va oferi tinerilor oportunitatea de a-şi dezvolta calităţile de lideri, spiritul de colaborare, responsabilitatea socială, spiritul întreprinzător și de asemenea de a petrece timpul util și distractiv.

În cadrul unei mici prezentări a JCI au fost discutate subiecte ca: sistemul de atragere a fondurilor, gestionarea eficientă a resurselor etc. A fost organizat un dialog deschis, în cadrul căruia participanții i-au adresat întrebări lui Dawn Hetzel privind gestionarea fondurilor și proiectelor în cadrul JCI, metode de atragere de fonduri și finanțare a comunității.

StarNet urmează cu strictețe realizarea obiectivului principal de dezvoltare și continuă inovare a societății prin intermediul IT. Iar colaborarea cu JCI are drept scop sensibilizarea relației cu instituțiile guvernamentale și atragerea de fonduri internaționale pentru progresul economic al întregii societăţi.