Cabinet Personal

Un nou oficiu StarNet a fost inaugurat la Ialoveni

18/06/2018

Din 18 iunie, StarNet a deschis larg ușile unui nou oficiu chiar în centrul Ialoveniului. Oficiul îți pune la dispoziție o gamă largă de servicii la cele mai avantajoase prețuri, facilitând accesul la tehnologii și soluții de comunicare de ultimă generație.

Echipa StarNet este la dispoziția ta și te așteaptă cu nerăbdare pentru a împărți cu tine cea mai avantajoasă ofertă ale acestei veri. Din 15 iunie, toate abonamentle StarNet sunt la un preț special de doar un leu. Te poți bucura de cele mai frumoase experiențe și savura din divertisment, pentru că ai: super viteză de internet de 100 Mbps, 1200 de minute incluse și nici un cost suplimentar pentru echipamente și conectare.

Totodată, StarNet îți oferă cea mai mare grila TV din țară. 176 de canale, dintre care 40 în calitate HD, aduc pentru toata familia premiere, filme, desene animate, emisiuni tematice, muzică și multe alte conținuturi interesante.

Pentru a crea acces ușor la serviciile de comunicații electronice, StarNet continuă intensiv proiectul de extindere națională, fiind tot mai aproape de toți locuitorii Republicii Moldova. StarNet este prezent de 15 ani pe piața R. Moldovei și furnizează servicii de Internet, Telefonie și Televiziune celor peste 120 de mii de clienți.

Vă așteptăm cu drag!