Cabinet Personal

STARNET TE SUSȚINE ÎN ALEGEREA UNEI CARIERE DE SUCCES

04/04/2017

În perioada 03 – 06 aprilie 2017, la ASEM, se organizează ediţia a doua a proiectului ,,Zilele Carierei”, eveniment destinat studenților, absolvenților, liceenilor, reprezentanților companiilor și altor persoane interesate.

Timp de 4 zile, au loc manifestări focusate pe asigurarea conexiunii dintre reprezentanții economiei reale şi tinerii specialiști, atât studenți și absolvenți ASEM cât și alte persoane interesate. Prin organizarea evenimentului se urmăreşte facilitarea inserţiei tinerilor pe piaţa muncii, corelarea competentelor profesionale ale tinerilor specialişti cu nevoile angajatorilor, identificarea posibilităților de colaborare dintre Centrele de Ghidare în Carieră universitare cu departamentele HR din cadrul companiilor.

Proiectul cuprinde workshop-uri, training-uri, discuţii panel, ateliere de dezvoltare personală şi profesională în cadrul cărora vor fi abordate probleme practice, legate de conexiunea dintre universitate și economia reală, angajarea și construirea carierei profesionale a tinerilor, oportunități de dezvoltare existente pe piața serviciilor educaționale etc.

Dna Aurelia Salicov, Director StarNet Solutii, a prezentat în cadrul atelierului „Ce stă în spatele unei cariere de succes” strategia, tehnologiile și proiectele ce mișcă concernul și angajații acestuia spre colaborări de talie internațională, spre recunoaștere națională și spre promovare activă a brand-ului.

Totodată, departamentul resurse umane StarNet a pus la dispoziția celor interesați de o carieră de succes toate oportunitățile de angajare în cadrul concernului, toate avantajele și perspectivele de dezvoltare în plan profesional, dar și personal.

StarNet salută și mereu susține inițiativele tinerei generații de a se dezvolta acasă, de se implica activ în progresul social, fapt pentru care creează și dezvoltă condiții optime unde tinerii își vor putea dezvolta atuurile, vor putea relaționa cu companii renumite din toată lumea și vor fi un exemplu pentru societate.