Cabinet Personal

StarNet te invită la evenimentul Psihologia Comunicării, ediția a II-a

24/07/2017

Cu scopul de a crea un spirit activ și deschis comunității noastre, de a omite barierele de comunicare și de oferi tinerilor posibilități reale de promovare a propriei personalități sau a unui brand, StarNet invită publicul la evenimentul „Psihologia Comunicării”, ediția a II-a.
StarNet te așteaptă să împărtășim noi experiențe și cunoștințe, marți, 25 iulie, la oficiul central StarNet situat pe adrersa Columna 170, cu începere de la ora 15:00.
Așa cum dialogul și comunicarea este o componentă esențială a vieții cotidiene, posedarea competențelor în acest domeniu este un element important al brandului personal. Comunicarea are amprente vizibile asupra modului de interacțiune cu comunitatea, asupra carierei, a prieteniei și a relațiilor personale. În acest sens, Comunitatea Tinerilor Ambițioși alături de parteneri și-au propus să-ți prezinte skill-urile necesare pentru un dialog constructiv, eficient și de succes în orice situații ale vieții. Vei interacționa cu experți în domeniul public speaking, dicție, comunicare prin intermediul rețelelor Facebook și Instagram, blogging etc.

Într-o atmosferă degajată și prietenoasă vei afla soluții despre cum să mânuiești diverse tipuri de comunicare pentru a te face auzit și respectat. Speakerii Ilie Dercaci, Donțu Alla, Lilu (Lilia Ojovan), Doru Curoşu, Apostol Octavian şi Dumitru Talmazan vor împarte cu tine cunoștințele și experiența pe care o posedă, vor răspunde la întrebări și te vor ajuta în soluționarea problemelor de comunicare pe care le-ai întâlnit.

StarNet te așteaptă să petrecem timpul productiv și interesant, alături de oameni frumoși, într-un loc numai potrivit pentru un dialog constructiv.