Cabinet Personal

StarNet te invită la cel mai mare festival de cultură studențească „Student Fest”

12/09/2017

Pe 15 septembrie, în Parcul Industrial „Tracom”, StarNet va găzdui cel mai mare festival de cultură studențească din Republica Moldova „Student Fest”.

Știm cât de importantă este perioada de pe băncile universității, fapt pentru care ne-am propus să-ți fim mereu aproape și să-ți oferim experiențe unice. Te invităm să împarți emoțiile unui nou început, să stabilești noi relații, să comunici și să petreci timpul interesant și interactiv în compania tinerilor din toate universitățile din țara noastră.

Atmosfera și dispoziția pozitivă va fi asigurată de renumita trupă autohtonă The Motans și alți Dj, concursuri, premii și expoziții. Plus la toate, la ediția a 2-a Student Fest vei participa la lansarea primei platforme de crowdfunding din Republica Moldova, creată de tineri pentru tineri.

La StarNet ne-m propus să fim mereu alături de tânăra generație. Să le creăm oportunități reale de dezvoltare și de afirmare acasă; să împărtășim cu ei cele mai frumoase momente la evenimente și festivaluri culturale. Pentru noi este important ca tinerii să se bucure din plin de această frumoasă etapă din viața lor. Fapt pentru care ne implicăm activ și susținem evenimentele de așa natură.

Te așteptăm să adunăm împreună noi experiențe!