Cabinet Personal

STARNET SUSȚINE TÂNĂRA GENERAȚIE

campionat lupte starnet
09/10/2018

Cel mai important turneu al anului de pe agenda Federației Internaționale de luptă corp la corp a fost organizat la Chișinău și susținut de către compania StarNet. În acest mod a fost posibilă popularizarea modului sănătos și activ de viață printre rândul tinerilor, cât și promovarea țării la nivel internațional. Competiția a adunat participanți din întreaga lume. Peste 160 de sportivi au concurat pentru titlul de cei mai buni.

AURELIA SALICOV, VICEDIRECTOR STARNET

În premieră pentru Republica Moldova astăzi asistăm la un eveniment deosebit – Cupa Mondială a luptelor corp la corp. StarNet a decis să susțină acest eveniment pentru că suntem o echipă responsabilă social şi dedicăm foarte mult efort și susținem financiar diverse evenimente sportive, culturale dedicate dezvoltării și perfecționării tinerei generații.

SERGHEI ASTAKHOV, PREŞEDINTE FEDERAŢIA INTERNAŢIONALĂ DE LUPTE CORP LA CORP 

Avem experiența de a desfășura astfel de competiții în Moldova. Acum doi ani aici a avut loc campionatul mondial. Și de aceea abilitatea de a organiza astfel de competiții la nivel global a fost hotărâtoare.

ALEXANDRU CODIȚĂ, LUPTĂTOR 

Este o organizare foarte bună, se ridică la un nivel foarte mare. Adversarii sunt foarte puternici. La cei 18 ani ai mei a fost o experiență foarte bună să întâlnesc adversari foarte tari.

StarNet şi-a luat angajamentul să susţină tânăra generaţie şi nu pierde nici o ocazie pentru a încuraja și motiva tinerii talentați din Republica Moldova.