Cabinet Personal

StarNet susține talentele la concursul Național de muzică ușoară și populară

27/04/2018

În perioada 24-27 aprilie, StarNet a fost alături de elevii şi studenţii instituţiilor de învăţământ preuniversitar şi universitar din republică, la Concursul Naţional de muzică populară şi uşoară ”Şi tu poţi fi o stea”.
La cea de-a V-a ediție a evenimentului, peste 400 de participanți talentați au prezentat 122 de numere vocale și artistice, dansuri populare și sportive, recital de poezie și fragmente teatrale.
Aurelia Salicov, Vicedirector StarNet Management Grup, Vrem să creștem tinerii viitorului – talentați, inteligenți, capabili să genereze idei inovative și să le implementeze pentru dezvoltarea întregii societăți. Cunoaștem că implicarea în organizarea și desfășurarea unui astfel de eveniment înseamnă responsabilitate și voință, motiv pentru care salutăm și încurajăm toți participanții. Le dorim elevilor, studenților să fie mereu inspirați de talentul și rezultatele lor, mereu să tindă spre succese și să acumuleze cât mai multe realizări.
La StarNet, ne-am propus să contribuim la dezvoltarea tinerii generații, pentru că educația prin valori reprezintă vectorul de bază pentru un viitor prosper. Pentru a contribui la progresul societăţii, vom urma cu multă încredere misiunea de a susține și de a implementa proiecte IT, educaționale și sociale.