Cabinet Personal

StarNet susține profesorii

02/09/2020

La StarNet, toamna se numără faptele bune și oamenii pasionați de ceea ce fac. O astfel de persoană este și doamna Virginia Pînzari, căreia i-am dăruit un laptop performant pentru a-și urma visul – acela de a educa picii din clasele primare și a-i conduce pe drumul succesului.💛

Doamna Virginia este profesoară de clasele primare și prima clientă StarNet din orașul Orhei. Istoria ei ne-a impresionat atât de mult, încât nu am putut rămâne indiferenți.

Pe timp de pandemie, în timp ce lecțiile se desfășurau online, i s-a defectat calculatorul. O nouă provocare, însă care nu a făcut-o să dea mâinile jos, ci dimpotrivă, să fie mai creativă în găsirea unor noi soluții. D-na profesoară a continuat să predea copiilor folosind telefonul mobil. Acest lucru, însă i-a afectat vederea. Astfel, era mai mult decât necesar achiziționarea unui nou calculator. 

Pentru că suntem ferm convinși că educația este cheia spre succes și susținem oamenii care doresc să construiască un viitor mai bun aici, acasă, am răspuns pozitiv la solicitarea d-nei învățătoare de a-i oferi un calculator. 

Ne bucurăm enorm să avem în familia StarNet oameni motivați să schimbe viitorul spre bine prin educație! Împreună trecem prin toate! 🌟