Cabinet Personal

StarNet susține cadrele medicale și investește sute de mii de lei în lupta anti-COVID-19

starnet-news
09/04/2020

Familia StarNet continuă acțiunile de susținere a eroilor din prima liniei și a investit sute de mii de lei într-un proiect destinat să ajute sistemul medical din țară să lupte împotriva răspândirii pandemiei. Banii au fost utilizați pentru a asigura conexiune gratuită la internet pe teritoriul centrului de triere a bolnavilor de COVID-19.  

Timp de 24 de ore, 30 de ingineri au construit de la zero infrastructura de telecomunicații a spitalului de campanie de la Moldexpo și au interconectat toate echipamentele și sistemele digitale ale acestui centru. A fost o misiune contracronometru, în care angajații companiei au lucrat cu sârguință și au realizat o muncă excepțională pentru a implementa rapid un proiect important pentru sănătatea și bunăstarea societății noastre. 

Acest efort va contribui la gestionarea înregistrării pacienților, va eficientiza timpul de procesare a informației și va face mai ușoară munca celor care își riscă zilnic viața pentru a salva alți oameni.  

Mulțumim întregii echipe și partenerilor noștri de la ONU, USAID și Ambasada SUA, pentru implicare și acțiunile frumoase întreprinse! Împreună am reușit să mai facem încă un pas spre modernizarea și digitalizarea sistemului medical.

Începând cu luna Iunie 2020, factura pentru serviciile noastre va fi transmisă doar prin e-mail și va putea fi vizualizată în Cabinetul personal de pe starnet.md. Detalii