Cabinet Personal

StarNet renunță la factura pe hârtie!

news-factura
12/06/2020

Salutare!

Avem o informație importantă pentru toți membrii familiei StarNet și veste excelentă pentru mediul înconjurător! Începând cu luna Iunie 2020, factura pentru serviciile noastre va fi transmisă doar prin e-mail și va putea fi vizualizată în Cabinetul personal de pe starnet.md.  

Factura electronică – varianta online pentru cea tipărită și primită prin poștă, doar că mai eco-friendly și mai benefică pentru sănătate! 

Decizia de a renunța la factura pe hârtie a fost luată din motive de siguranță față de întreaga comunitate, pentru a respecta normele de distanțare fizică și a reduce la maxim riscul de infectare cauzat de interacțiunea dintre persoane din diferite medii. 

Renunțarea la factura imprimată pe hârtie – un vis devenit realitate! 

Renunțarea la factura pe hârtie s-a aflat mereu în lista de priorități, ca parte a politicii noastre de responsabilitate socială corporativă. La StarNet, am fost dintotdeauna preocupați de problemele mediului înconjurător și am căutat modalități de a construi un viitor mai verde, mai bun și mai sigur pentru comunitatea noastră. 

Un pas important spre un viitor mai bun! Mai puțină hârtie înseamnă mai puține deșeuri, mai mulți copaci și mai mult oxigen. 

Situația dificilă provocată de pandemie ne-a determinat să accelerăm procesul de activare a facturii electronice pentru toți abonații. Acum, cei peste 150 000 de abonați Home, pot sta acasă în siguranță și verifica starea contului printr-un singur click în poșta electronică sau în Cabinetul personal. 

Pentru siguranța ta și a celor dragi, te îndemnăm să optezi pentru modalitățile de achitare online, prin intermediul cardului bancar. Utilizează Personal ID indicat pe factura electronică, pentru a achita serviciile StarNet online sau la terminalul de plată. Mai multe informații despre posibilitățile de realizare a plății în mod rapid, sigur și fără comision, pot fi găsite aici. 

Îți mulțumim că faci parte din familia StarNet!