Cabinet Personal

STARNET – PARTENERUL PROIECTULUI #LADATORIE

16/02/2017

Când vorbim despre o societate puternică și prosperă, ne referim în primul rând la valorile care stau la baza acesteia, iar cultura și arta sunt factorii ce stimulează apariția valorilor şi conştientizarea anumitor responsabilităţi sociale.

StarNet, de la fondarea sa, contribuie la dezvoltarea societății informaționale și este devotat ideii că fiecare proiect de responsabilitate socială inspiră altul și poate schimba un sistem.

“La Datorie” este un proiect susținut de StarNet, care presupune o chemare la conştientizare a ceea ce am pierdut și ceea ce avem de recuperat. Redat print-o instalație de artă contemporană, realizată de artistul Ștefan Eșanu, proiectul ofertă formă concretă unui eveniment pe cât de grav pentru economia Republicii Moldova, pe atât de abstract în minţile noastre. Faptul împlinit și repercusiunile dispariţiei din sistemul bancar din Republica Moldova a un miliard de dolari a format subiectul proiectului “La Datorie”.

La StarNet, pe lângă implementarea inovațiilor în domeniul IT, ne-am angajat să contribuim la modelarea unei societăţi prospere, democratice și libere. Iar prin intermediul susținerii #LaDatorie, dar și alte proiecte cu impact social, investim cu prioritate în schimbare, educație națională și valori. Responsabilitatea civică face parte din esența StarNet și atunci când societatea se confruntă cu o problemă nejustificată și poartă o răspundere nemotivată nu-i timp de stat acasă, dar e timpul de acționat, a menționat Alexandru Machedon, Fondator StarNet.

Pentru StarNet datoria față de țară este implementarea proiectelor IT, livrarea serviciilor și tehnologiilor de înaltă calitate, implicarea activă în toate activitățile civice ce vor accelera progresul economic, cultural, educațional și întregul mediu ambiant. Suntem motivaţi de sloganul „Noi schimbăm viitorul” să ne mișcăm înainte și să creăm proiecte cu impact naţional.

Dar pentru voi ce e datoria față de țară?