Cabinet Personal

STARNET – PARTENERUL GALA PREMIILOR UNITEM

27/03/2017

La 27 martie este marcată, în întreaga lume, Ziua Mondială a Teatrului, un prilej deosebit de a aduce toată admiraţia şi aprecierea, precum şi aplauzele noastre oamenilor minunaţi ai acestei arte, echipelor și individualităţilor, care se implică cu pasiune şi suflet în realizarea unor creaţii dedicate publicului. Scopul acestui eveniment este stimularea creativităţii, susţinerea talentelor, promovarea celor mai bune realizări în arta actorului, regizorului, scenografului, coregrafului.

În această ordine de iedei, Teatrului Naţional Mihai Eminescu a găzduit cea de-a XVI-a ediție a Galei Premiilor UNITEM, organizată de Uniunea teatrală din Moldova. StarNet a avut deosebita plăcere să fie alături de actori, regizori și profesioniști ai artei teatrale la serata de premiere, înmânând premiul pentru Cea mai bună lucrare regizorală.

Aurelia Salicov, Director StarNet Soluții: Vă mulțumim stimați actori, regizori și profesioniști ai artei teatrale pentru vocaţie artistică remarcabilă, dedicația și pasiunea cu care reușiți să treziți cele mai sublime și mai înălțătoare emoții pe care le poate trăi o ființă umană. Dumneavoastră oferiți viaţă, putere şi caracter acestei societăţii. De altfel, teatrul este o cale de promovare a adevăratelor valori, naționale și spirituale. Ne bucurăm și suntem recunoscători generațiilor de actori care au știut dintotdeauna să facă lumea asta mai bună și să ne facă cunoscuți peste hotarele țării!

Sărbătoarea Teatrului vine să ne reamintească că arta are un important rol în dezvoltarea, educarea și formarea tinerii generații pe plan afectiv, cognitiv și estetic, acțiuni ce stau la ordinea de zi StarNet.