Cabinet Personal

StarNet, partenerul fidel al Bibliotecii Naționale pentru Copii Ion Creangă

29/08/2017

La 29 august a avut loc redeschiderea Bibliotecii Naționale pentru Copii Ion Creangă din Chișinău. Datorită eforturilor și scopurilor comune, astăzi, copiii se pot bucura de condiții optime pentru dezvoltare, acces ușor la patrimoniul cultural naţional şi universal, la surse şi tehnologii informaţionale moderne, la servicii, programe şi activităţi informativ-culturale.

Aurelia Salicov, Vice Director StarNet Management Grup, Noi investim în educația corectă și valorificăm talente, pentru că ne dorim un viitor stabil, sigur și frumos la noi acasă. Le dorim copiilor mult spor și să profite la maxim de condițiile acestui centru naţional de informare şi documentare în domeniul literaturii.

StarNet are un parteneriat frumos cu Biblioteca Națională pentru Copii Ion Creangă, în cadrul căruia a asigurat instituția cu servicii de telecomunicații de ultimă generație, cât și a dezvoltat proiecte sociale pentru bucuria diverselor categorii de utilizatori. Cu suportul StarNet, în cadrul BNC, a fost susținută lansarea cărţii „Semincioara fermecată” de Stela Popa și oferită în dar copiilor, în varianta audio.
Mai nou, Concernul StarNet a oferit Bibliotecii Naționale pentru Copii Ion Creangă un calculator, în cadrul programului Novateca, Inițiativa 1+1, care are drept scop facilitarea transformării bibliotecilor din Republica Moldova în instituții comunitare vibrante.

Urmează și alte proiecte frumoase care vor motiva și încuraja comunitatea la lucruri și idei creative.