Cabinet Personal

StarNet – partenerul concursului Miss ASEM

06/04/2018

În seara de 4 aprilie s-a desfășurat concursul de frumusețe și inteligență Miss ASEM 2018, eveniment organizat de către Academia de Studii Economice a Moldovei, sub egida rectorului şi Senatul Studenţesc al ASEM, susținut de către Concernul StarNet.

Scopul concursului Miss ASEM este de a promova frumosul în mediul de afaceri și de a susține spiritul antreprenorial în rândul studentelor ASEM. Alături de evenimentele tradiționale unui concurs de frumusețe, Miss ASEM – Viitoarea Femeie de Afaceri, include activități, evenimente orientate către dezvoltarea brand-ului personal al viitoarelor femei de afaceri.
Aurelia Salicov, Vicedirector StarNet Management Grup, La StarNet ne-m propus să fim mereu alături de tânăra generație. Să le creăm oportunități reale de dezvoltare și de afirmare acasă; să împărtășim cu ei cele mai frumoase momente la evenimente și concursuri culturale. Pentru noi este important ca tinerii să se bucure din plin de această frumoasă etapă din viața lor și să acumuleze cât mai multe experiențe pozitive, dar și cu o însemnătate pentru viitorul lor.

Cele nouă participante fost supuse la patru probe. În urma acestora, concurenta cu nr.6, Carolina Țăruș, studentă în anul I la Business și Administrare a câștigat titlul de Miss ASEM, dar și pe cel de Miss Simpatia Publicului. StarNet a împărțit emoțiile cu participantele concursului și a premiat locurile de frunte cu certificate valoare.