Cabinet Personal

StarNet – partenerul concertului festiv dedicat Zilei Internaționale a Studenților

15/11/2017

La 14 noiembrie, StarNet a fost partenerul concertului festiv „Azi, aici, acum…” organizat la inițiativa Uniunii Naționale a Studenților și Tineretului din Republica Moldova și desfășurat în incinta Filarmonicii Naționale ”Serghei Lunchevici”.

Evenimentul și-a propus să evidențieze comunitățile de tineri, studenții și elevi, cât și instituțiile de învățământ, care s-au implicat activ în viața socială, participând și implementând proiecte cum ar fi: Donarea de sânge, Promovarea modului sănătos de viață, Promovarea şi evidenţierea multiculturalității și alte activități de voluntariat.

Aurelia Salicov, Vicedirector StarNet Management Grup, De la fondare, responsabilitatea socială reprezintă pentru Concernul StarNet un obiectiv bine definit. Noi susținem cu multă pasiune ideile inovative ale tinerilor, întrucât ele construiesc viitorul țării noastre. Astăzi, am apreciat implicarea, bunăvoința, voluntariatul și activismul, pe care le realizează tinerii ani la rând. Suntem mândri că generația de astăzi manifestă un interes sporit pentru activitățile sociale și se implică în dezvoltarea viitorului. StarNet în continuare va crea oportunități reale de dezvoltare pentru tânăra generație, va implementa proiecte inovative și va aduce aproape progresul tehnologic datorită soluțiilor și produselor TIC de ultimă generație.

Pentru a contribui la progresul societăţii, StarNet va urma cu multă încredere misiunea de a implementa proiecte IT, educaționale și sociale.

StarNet – Noi schimbăm viitorul!