Cabinet Personal

StarNet partenerul Business DRIVE – conferința business pentru lideri și antreprenori

15/09/2017

Pentru că Businessul de succes și de performanță presupune multă acțiune și implicare, StarNet te invită să participi la cea mai mare conferință business pentru lideri și antreprenori în stil drive, organizată de Camera Tinerilor Antreprenori JCI Moldova.
În premieră în Moldova, Business Networking Event în automobile, are drept scop oferirea tinerilor oportunitatea de a-şi dezvolta calităţile de lider, spiritul de colaborare, responsabilitatea socială şi spiritul întreprinzător, necesare pentru a produce schimbări pozitive.
Speakeri cu realizări remarcabile vor împărtăși experiențele personale și te vor ajuta să te eliberezi de frici, blocaje, haos, deprimare și multe alte obstacole care stau în calea ta către SUCCES și Performanță.
Andy Szekely, antreprenor, autor și speaker profesionist din România cu o experiență de 20 de ani.
Corneliu Său, fondatorul fabricii de mobilă TANDEM, lider în Republica Moldova și România și reprezentant al speakerului Nr. 1 în lume, Tony Robbins.
Ilie Dercaci, trainer Time Management, Public Speaking și Comunicare Non-Verbală cu o experiență de șapte ani, cofondator Professional Speaker.
În cei 14 ani, StarNet ca brand de succes pe piața autohtonă are convingerea că tehnologiile informaţionale, alături de implicarea și responsabilitatea socială pot schimba viitorul și duc spre progresul personal, dar și comun al societății. În această ordine de idei, parteneriatul cu JCI Moldova presupune crearea și dezvoltarea unei comunități locale de antreprenori pasionați și de succes, printre care poți fi și tu.
Te așteptăm să împărțim împreună această experiență!
Detalii eveniment aici.