Cabinet Personal

STARNET INVESTEȘTE ÎN EDUCAȚIA INTELIGENTĂ ȘI CORECTĂ

18/02/2017

Educația reprezintă un factor decisiv în progresul societății, fapt care generează și trezește o atenție deosebită pentru tânăra generație. StarNet, prietenul fidel al tinerilor talentați și dedicați, susține cu mult drag visurile acestora, întrucât astfel creăm un viitor inteligent și prosper.

Evenimente speciale în acest sens, Olimpiada Zonală la Economie și Olimpiada Republicană la Economie, organizate cu susținerea financiară a companiei StarNet, se vor desfășura la 18 februarie și respectiv în a doua jumătate a lunii martie. Olimpiada are drept scop evaluarea cunoștințelor din domeniul economiei și antreprenoriatului acumulate de elevi pe parcursul a mai multor ani de zile.

Aurelia Salicov, Director StarNet Soluții: Ne bucură faptul că generația tânără este pasionată de domenii care stau la baza unei societății prospere: economia și antreprenoriatul. Noi investim în educația corectă și valorificăm talente, pentru că ne dorim un viitor stabil, sigur și frumos la noi acasă. Le dorim elevilor mult spor și să fie mereu inspirați de idei progresiste.

Cunoștințele în domeniul economic și antreprenorial stimulează și dezvoltă valori și calităţi de lideri, spiritul de colaborare și întreprinzător, responsabilitatea socială, și de asemenea sădește printre rândurile tinerilor interesul față de schimbări pozitive și durabile în societate.

De mai mulți ani, StarNet este alături de Junior Achievement Moldova și susține activitățile întreprinse de organizație pentru a motiva elevii și tinerii din Republica Moldova de a crește și a se dezvolta acasă.