Cabinet Personal

STARNET ÎNDEAMNĂ LA FAPTE BUNE

01/03/2017

De ziua Mărțișorului, reprezentanții StarNet au participat, alături de cei peste 500 de voluntari, la campania de donare de sânge, cu genericul Un mărțișor pentru fiecare donator.

Al 6-lea an consecutiv, campania este organizată de către Uniunea Națională a Studenților și Tineretului din Moldova alături de Concernul StarNet și se desfășoară în patru orașe ale republicii: Cahul, Comrat, Bălți și Chișinău.

Campania are drept scop responsabilizarea și sensibilizarea populaţiei, menţine viu spiritul de întrajutorare la nivelul comunităţii, promovează un stil de viaţă sănătos, iar cel mai important, asigură necesarul de sânge, inclusiv în situaţii de urgenţă şi dezastre.

Prin doar o donare se poate contribui la salvarea a trei vieți omenești. Împreună, ghidați de buna conștiință, valorile morale și spirit activ, voluntarii au oferit grijă și susținere persoanelor ce au nevoie de ajutor.

Pe lângă dezvoltarea unei societăți moderne, utilizând internetul și tehnologiile informaţionale, pentru StarNet, responsabilitatea socială reprezintă componenta principală a culturii corporative. Compania investeşte cu prioritate în proiectele sociale pentru a crea o viață confortabilă și plăcută în fiecare casă și familie.

StarNet are încrederea că, datorită implicației și eforturilor comune, viitorul într-adevăr poate fi schimbat.

StarNet te îndeamnă să faci cât mai multe fapte bune!