Cabinet Personal

StarNet îndeamnă la fapte bune

01/03/2018

De ziua Mărțișorului, reprezentanții StarNet au participat, alături de sute de voluntari, la campania de donare de sânge, organizată al 7-lea an consecutiv de către Uniunea Națională a Studenților și Tineretului din Moldova.

Deja a devenit o tradiție ca StarNet să se implice activ în acțiunile de solidarizare, astfel contribuind, zi de zi, la progresul comunității în care trăim.

Prin doar o donare se poate contribui la salvarea a trei vieți omenești. Ghidați de buna conștiință, valorile morale și spirit activ, voluntarii au oferit grijă și susținere persoanelor ce au nevoie de ajutor.

Campania are drept scop responsabilizarea și sensibilizarea populaţiei, menţine viu spiritul de întrajutorare la nivelul comunităţii, promovează un stil de viaţă sănătos, iar cel mai important, asigură necesarul de sânge, inclusiv în situaţii de urgenţă şi dezastre.

Pe lângă dezvoltarea unei societăți moderne, prin intermediul internetului și a tehnologiilor informaţionale, pentru StarNet, responsabilitatea socială reprezintă componenta principală a culturii corporative. Compania investeşte cu prioritate în proiectele sociale pentru a crea o viață confortabilă în fiecare casă și familie.

StarNet – Noi schimbăm viitorul!