Cabinet Personal

StarNet împarte zâmbete de Ziua Internațională a Copilului

02/06/2017

1 iunie este ziua când toți ne simțim copii, indiferent de vârstă. Cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, echipa StarNet a avut ocazia să resimtă emoțiile de altădată, emoțiile frumoase ale copilăriei. Altfel nici nu putea să fie când ești înconjurat doar de zâmbete sincere.
În Parcul Central ”Ștefan Cel Mare” a fost desfășurat evenimentului ”Sigur și fericit”, în cadrul căruia compania StarNet s-a implicat activ. Echipa a venit cu workshop-uri interesante pentru copii prin intermediul cărora au dezvoltat teme cu o importanță majoră, cum ar fi securitatea pe Internet.
Securitatea navigării pe Internet a utilizatorilor, în special siguranța virtuală a copiilor este una din prioritățile de bază a concernului, astfel StarNet a venit cu un set de de informații asupra pericolelor, cu care se confruntă copiii în prezent.
Accesibilitatea informației, abundența de publicitate și site-uri malițioase reprezintă doar câțiva factori, care influiențează tânăra generație, făcînd-o mai emancipată, dar și mai susceptibilă la primejdiiile virtuale.
Au fost tratate cele mai actuale subiecte, cum ar fi site-urile interzise și restricționarea accesului la ele, intimidările pe Internet și combaterea acestora, aplicațiile și platformele malițioase și evitarea lor.
Copii au aflat care sunt soluțiile profesioniste de evitare a impactului negativ a Internetului, iar părinții au aflat șiretlicuri de gestionare a accesului celor mici la sursele virtuale.