Cabinet Personal

StarNet dezvoltă parteneriate durabile cu investitori internaționali

10/05/2017

În scopul creării unui mediu de afaceri atractiv și stabilirea parteneriatelor durabile cu investitori internaționali, astăzi, reprezentații concernului StarNet, în cadrul întrevederii, au pus în discuție cu experții holdingului Zühlke Technology Group și reprezentanții The Moldovan Investment and Export Promotion Organization (MIEPO) proiectele majore și inovative din sectorul IT.

Partenerii au făcut cunoștință cu activitatea celor 9 companii din cadrul concernului StarNet, pentru Digital City și Starlab oferindu-se o atenție deosebită, întrucât reprezintă 2 proiecte puternice, menite să revoluționeze ideea de educație, economie și mediu ambiant în general datorită tehnologiei. Concernul StarNet urmează o misiune bine definită care spune că datorită proiectelor IT creăm motivația și oferim suportul profesionaliștilor din sfera IT să se dezvolte și să activeze în Republica Moldova. StarNet a focusat specialiștii pe implementarea și finisarea parcului IT în termenii stabiliți, în acest sens, dialogul constructiv cu Michael Hirsch, președintele grupului de lucru Zühlke Technology Group, este un prim și important pas în procesul de atragere a investiţiilor.

Zühlke Technology Group AG este un holding cu sediul în Schlieren din Canton Zurich, Elveția. Holding-ul are companii în țări ca Elveția, Germania, Marea Britanie, Austria, Serbia și, în prezent, este în proces de construcție a sediului din Singapore. Sub sloganul Empowering ideas everyday, Zühlke dezvoltă produse, servicii și modele noi de afaceri, soluții software, finanțează start-up-urile și oferă consultanță în management pentru clienții corporativi. Până astăzi, au reușit să implementeze mai mult de 8.000 de proiecte software și de dezvoltare a produselor.

 

Începând cu luna Iunie 2020, factura pentru serviciile noastre va fi transmisă doar prin e-mail și va putea fi vizualizată în Cabinetul personal de pe starnet.md. Detalii