Cabinet Personal

StarNet asigură conexiunea Wi-Fi gratuită pentru primii arbori solari instalați în capitală

02/10/2019

StarNet pledează pentru un comportament prietenos mediului și o lume în care omul trăiește în armonie cu natura. Din dorința de a construi un viitor mai bun pentru societatea în care trăim, ne-am alăturat inițiativei Programului Națiunilor Unite pentru Dezvoltare și am oferit absolut gratuit conexiunea Wi-Fi pentru cei doi arbori solari instalați la Chișinău. 

Pentru a marca instalarea acestor arbori fotovoltaici ce generează energie verde pentru chișinăuieni și oaspeții capitalei, în acest weekend a fost organizat un eveniment frumos cu expoziție de inovații prietenoase mediului, târg de produse eco, ateliere de reciclare și dezbateri despre criza de mediu. Atmosfera plăcută și energia pozitivă au fost asigurate și de către activitățile energizante pentru întreaga familie, muzica bună și concursurile cu premii eco. 

Datorită conexiunii Wi-Fi asigurate de către StarNet, oamenii au posibilitatea de a naviga liber pe Internet și a se bucura de o experiență digitală unică în timp ce se odihnesc la tulpina acestor copaci. Serile petrecute aici sunt cu adevărat speciale, pentru că arborii iluminează decorativ împrejurimile datorită energiei acumulate de la soare pe parcursul zilei. 

Acest proiect realizat sub egida PNUD, în parteneriat cu Primăria municipiului Chișinău, va asigura o reducere anuală de peste 700 kg de CO2 per arbore, iar noi ne bucurăm că avem ocazia de a fi parte a acestei inițiative eco. Asemenea evenimente sunt o sursă enormă de inspirație pentru a continua construirea unui viitor Verde pentru toți locuitorii capitalei! 

 

Photo: PNUD