Cabinet Personal

STARNET APRECIAZĂ INTELIGENȚA

20/03/2017

StarNet este prietenul fidel al elevilor, pe care îi ghidează cu mult drag într-o lume creativă și inteligentă a cunoașterii, unde fiecare este premiat pentru merite deosebite la învățătură. Anul acesta,  reprezentanții StarNet au continuat frumoasa tradiție de a premia cei mai buni elevi ai liceelor participante în cel mai ambiţios proiect din domeniul educaţional „Noi apreciem inteligenţa”, lansat încă în 2009. Premiile sunt acordate elevilor sârguincioși de două ori pe an: la sfârşitul primului semestru şi odată cu absolvirea anului şcolar. Premianţii sunt selectaţi în baza mediilor notelor incluse în registrul electronic plasat pe site-ul www.liceu.md.

Au fost premiați elevii a 13 instituții de învățământ din capitală: Mihail Kogălniceanu, Ion Creangă, Colegiul Financiar Bancar din Chișinău, Anton Cehov, Liviu Deleanu, Chiril și Metodie, Litterarum, Constantin Sibirschi, Mihai Grecu, Titu Maiorescu, Natalia Dadiani, Mihai Eminescu, Mircea Eliade.

Suntem mândri de faptul că elevii sunt inspirați să se manifeste activ, să dea dovadă de stăruință și să înregistreze rezultate pozitive pe parcursul semestrului. StarNet se implică activ în dezvoltarea sistemului educaţional prin integrarea noilor tehnologii informaţionale în instituţiile preuniversitare din ţară, cu scopul de a stimula elevii talentaţi în pregătirea profesională şi obţinerea performanţelor, a-i motiva să fie cei mai buni la învăţătură şi a aduce noile tehnologii mai aproape de şcoală.

Le dorim elevilor să fie mereu curioși și tentați să descopere lumea din jur. StarNet apreciază cu adevărat inteligenţa şi îi va susţine să fie cei mai buni la învăţătură și în viața de zi cu zi.