Cabinet Personal

STARNET ALĂTURI DE TINERI LA FESTIVALUL FEERIA DANSULUI

28/04/2017

Energie molipsitoare, talente remarcabile, zâmbete frumoase și multe emoții au cucerit astăzi, de ziua internațională a dansului, mulțimea prezentă la evenimentul Feeria Dansului. Festivalul a fost organizat de către Uniunea Națională a Studenților și Tineretului din Moldova și cu mult entuziasm susținut de către StarNet.

La eveniment s-au remarcat prin profesionalism și măiestrie trupele de dans autohtone, din categorii mici și mari: NG DANCE, VANILLA DANCE, BALERINA, DALLAS DANCE, FARIDA, DANSOMANIA, INSPIRATIE, SOARELE, TANGO ARGENTINA, TEODANCE, etc.

StarNet are o colaborare frumoasă și productivă cu Uniunea Națională a Studenților și Tineretului din Moldova, fiind alături de generația ambițioasă și proactivă la toate evenimentele culturale: cultura sportului, a dansului, a unui mod sănătos de viață, comunicarea interculturală etc. Ca rezultat al eforturilor comune, copiii și tinerii își pot manifesta talentele și calitățile, își pot crea relații noi, care vor servi drept suport în promovarea lor profesională, pot crește într-o atmosferă sănătoasă, corectă și, nemijlocit, pot petrece timpul liber distractiv și inteligent.

Aurelia Salicov, Director StarNet Soluții Suntem motivați să creăm un mediu stimulant pentru copiii noștri, unde vor avea plăcerea să revină mereu. Ne-am propus să acordăm o atenție deosebită proiectelor dedicate tinerii generații, întrucât să le cultivăm de mici acele valori naționale și individuale, de care vor fi mândri și mulțumiți peste ani. Încercăm să asigurăm condiții optime de dezvoltare în diverse domenii de activitate spre care tind copiii: IT, sport, dans, știință, economie, artă etc.

Echipa StarNet îndeamnă și susține tinerii să beneficieze de toate oportunitățile pe care le au la îndemână în realizarea dorințelor și pasiunilor proprii.