Cabinet Personal

StarNet alături de tânăra generație

08/11/2017

La 8 noiembrie, studenții Universității de Stat de Educație Fizică și Sport au dat start noului an de învățământ cu multă dispoziție, în cadrul evenimentului Balul Bobocilor 2017.

Studenții din anul întâi, grupați în perechi, au participat la diferite probe, îmbinând talentul și cele mai deosebite calități pe care le dețin. Au oferit publicului emoții și multă atmosferă prin numere diverse: dans, actorie, recital, improvizație. Toți studenții s-au remarcat prin lucru în echipă și spirit aventuros, ingeniozitate și creativitate.

StarNet, prietenul devotat al tinerilor, a contrbuit la buna desfășurare a evenimentului, oferind premii câștigătorilor. Pe final, studenții au socializat și au împărțit emoțiile în ritm de dans.

StarNet investește în educație inteligentă și tehnologizată, pentru că tinerii sunt generația de profesioniști care va revoluționa viitorul. La StarNet, urmăm cu încredere obiectivul hotărâtor de a conecta studenții ambițioși la o carieră de succes în Republica Moldova.

Aducem sincere şi calde felicitări tuturor studenților, le urăm succese în dobândirea cunoştinţelor şi în afirmarea aptitudinilor profesionale în domeniile studiate, cât mai multe realizări importante.

StarNet – Împreună schimbăm viitorul!