Cabinet Personal

StarNet alături de tânăra generație la primul sunet 2017

01/09/2017

De 1 septembrie, echipa StarNet a împărțit emoțiile unui nou început alături de elevi, profesori și părinți la festivitatea primului clopoțel 2017.

După o vară plină de experiențe, descoperiri și relaxare, reprezentanții StarNet au îndemnat elevii să adune în acest an cele mai interesante amintiri, cele mai durabile și sincere relații, să fie deschiși, creativi, activi și entuziasmați de cunoaștere.

StarNet este un prieten fidel al tinerilor și mereu creează oportunități de dezvoltare, afirmare și promovare a acestora. Anul de învățământ 2017-2018 urmează a fi unul plin de succes, iar StarNet va continua să aprecieze meritele deosebite și inteligența printre tineri. În 15 școli ale capitalei se va desfășura proiectul Noi apreciem inteligența și la sfârșitul fiecărui semestru cei mai buni elevi vor fi premiați pentru merite deosebite și inteligență.

Cu încredere, StarNet va investi în proiectele IT, sociale, educaționale și evenimente, pentru ca tinerii să fie mereu implicați și orientați spre un viitor sigur. Clubul de Robotică, StarART, Academy+Moldova, ESport – rezultatele acestor proiecte sunt într-adevăr meritele tinerei generații. Toate vorbesc despre efortul, entuziasmul și dorința lor de a fi activi și de a construi un viitor interesant, rămâne doar să le oferim suportul și curajul.

Felicitări tuturor elevilor, profesorilor și părinților! Multe succese și realizări!