Cabinet Personal

STARNET ALĂTURI DE ELEVI LA ULTIMUL SUNET

31/05/2017

31 mai este, dintotdeauna, o nouă etapă pentru toate generațiile. Și în acest an, reprezentanții StarNet au avut deosebita ocazie să fie parte la festivitatea ultimului clopoțel și să resimtă emoțiile de altădată.

StarNet este un prieten fidel al tinerilor care mereu descoperă, apreciază și susține talente. Noi apreciem inteligența, StarART, Academy +, ESport – rezultatele acestor proiecte sunt într-adevăr meritele tinerei generații. Toate vorbesc despre efortul, entuziasmul și dorința lor de a fi activi și de a construi un viitor interesant.

Putem spune ferm, anul de învăţământ 2016-2017 a fost unul de succes. StarNet a premiat elevii a 16 licee din capitală pentru merite deosebite și intelegență, în cadrul proiectului Noi apreciem inteligența. A descoperit talentații programatori din domeniul IT la Academy+ Moldova. A susținut viitorii experți economici și antreprenori, în cadrul olimpiadelor zonale. A împărțit emoții la festivalurile care promovează valorile naționale și interculturalitatea.

Echipa StarNet a îndemnat copii, adolescenții și tinerii să profite de această etapă frumoasă, în care timpul și energia sunt de doar partea lor. Să aibă o vară plină de dispoziție, creativitate, entuziasm. Iar absolvenților, pentru cei care clopoțelul a sunt pentru ultima dată, le-au dorit mult curaj și să meargă cu încredere în direcția visurilor lor.

Bravo tuturor elevilor! O vacanță frumoasă și plină de noi experinețe!