Cabinet Personal

StarNet alături de absolvenții de la ASEM

04/07/2018

Pe 30 iunie, au fost înmânate diplomele de master celor mai buni studenți ai ASEM. Anul acesta, Școala Masterală de Excelență în Economie și Business a ASEM, au absolvit 547 de studenți.

La evenimentul festiv a participat și Aurelia Salicov, Vicedirector StarNet Management Grup, care a felicitat tinerii absolvenți. La StarNet ne-m propus să fim mereu alături de tânăra generație. Să le creăm oportunități reale de dezvoltare și de afirmare acasă; să împărtășim cu ei cele mai frumoase momente la evenimente și concursuri culturale. Pentru noi este important ca tinerii să se bucure din plin de această frumoasă etapă din viața lor și să acumuleze cât mai multe experiențe pozitive, dar și cu o însemnătate pentru viitorul lor.

În cadrul evenimentului Concernul StarNet a oferit și 3 diplome de excelență Doamnei Angela Casian, Ludmila Cobzari și Rectorului ASEM, Belostecinic Grigore pentru merite deosebite în educarea tinerii generații, promovarea valorilor naționale și sociale, pregătirea excelentă a cadrelor pentru economia națională și dedicație în activitatea pedagogică de-a lungul anilor.