Cabinet Personal

Simte magia de a primi cadouri

05/01/2018

La 4 ianuarie, StarNet a desemnat cei 25 de câștigători ai primei extrageri din cadrul promoției de iarnă Simte magia de a primi cadouri.
Pentru StarNet, magia sărbătorilor de iarnă are imaginea clienților fericiți și împliniți, care s-au ales cu premiile mult dorite. Echipa StarNet a avut deosebita plăcere de a oferi câștigătorilor primei extrageri cadourile care mereu îi vor aduce aproape de familie și prieteni.
Lista completă a celor 25 de câștigători și premiile obținute de aceștia poate fi vizualizată aici.

 • Cu premii speciale s-au ales:
  Loghin Irina – câștigătoare Consolă PlayStation VR
  Primblas Daniel – câștigător Consolă Xbox
  Stankov Oleg – câștigător Televizor LED Smart Ultra HD
  Sova Eufrosinia – câștigătoare Hoverboard
  Dubiniuc Andrei – câștigător Laptop performant
  Spataru Alexandru – câștigător Sistem PC avansat
  Garifullin Oleg – câștigător Sistem Home Cinema

Grăbește-te să profiți de cea mai frumoasă perioadă a anului, când te alegi cu un cadou la care visai de mult timp. Rămâi aproape, pentru că atmosfera sărbătorilor la StarNet continuă până pe 31 ianuarie. Mărește-ți șansele de câștig și înscrie-te acum la tombolă, iar pe pagina StarNet de Facebook urmărește ce super cadouri poți obține chiar tu. Sărbătorile sunt mai deosebite când le împărțim cu cei dragi, StarNet le împarte cu tine.
Menționăm că, pentru toți clienții StarNet, șansele de câștig sunt egale și promoția actuală este valabilă atât pentru clienții noi, cât și cei existenți. Toți câștigătorii vor fi desemnați cu ajutorul random.org. și extragerea va avea loc în fiecare zi de joi până la data de 31 ianuarie inclusiv.