Cabinet Personal

season#1 Construiește viitorul împreună cu StarNet

31/05/2017

„Domeniul IT este ceea ce mă interesează, dar anume unde pot obține experiența de care am nevoie? Vreau și pot, dar unde pot să mă afirm în Republica Moldova? Îmi doresc și independență financiară„…Sunt doar câteva întrebări sensibile care le dau astăzi mari bătăi de cap tinerilor.

În cadrul Academy Plus Moldova, StarNet a desfășurat primul eveniment dedicat tinerilor care doresc să-și transforme pasiunea din domeniul IT într-o carieră de succes. La 31 mai, echipa StarNet a împărtășit experiența sa profesională cu tinerii absolvenţi, oferindu-le multașteptatele răspunsuri. Împreună cu top managerii concernului, elevii și studenții au discutat oportunitățile reale de angajare în domeniul tehnologiilor informaționale și s-au informat despre varietatea de specializări și opțiuni în cariera IT din cadrul concernului.

Mirela Coșnete, specialist HR StarNet Soluţii „În cadrul acestui eveniment am fost plăcut surprinși să vedem peste 30 de tineri studenți care au în spate specialități diferite, dar și elevi, care sunt pasionați de tot ce este IT, interesați și aventurați să-și construiască viitorul cu ajutorul tehnologiilor și inovațiilor. În cadrul evenimentului de astăzi tinerii prezenți au aflat despre oportunitățile StarNet și cum pot beneficia de ele, iar noi vom fi bucuroși să organizăm astfel de evenimente și în viitor”.

Aurelia Salicov, Director StarNet Soluții „Astăzi, cariera de succes este o temă tabu pentru tinerii din Republica Moldova. Abordarea acestui subiect deschis poate clarifica multe întrebări și poate oferi tinerilor claritate în ziua de mâine. StarNet, primul operator privat de comunicații electronice din Moldova, oferă un spectru larg de posibilități de afirmare pentru tineri, începând de la proiecte educaționale până la angajare în cadrul companiei”.

Există păreri că e complicat să faci carieră IT de succes în Republica Moldova, StarNet însă, demonstrează contrariul. În ultimii trei ani, StarNet a transformat mai multe idei într-un ecosistem durabil, prin proiecte concrete: Digital City, Digital Finance, Fundaţia IT Moldova și Academy Plus Moldova. Și anume în cadrul acestui eveniment tinerii au făcut cunoștință cu toate oportunitățile pe care le pune compania la dispoziția lor: noi locuri de muncă, o perspectivă reală de a rămâne aici, acasă, și, desigur, o șansă să își realizeze visurile.

Începând cu luna Iunie 2020, factura pentru serviciile noastre va fi transmisă doar prin e-mail și va putea fi vizualizată în Cabinetul personal de pe starnet.md. Detalii