Cabinet Personal

SĂ FIM MAI BUNI! STARNET SUSȚINE CAMPANIA DE PAŞTI „MASA BUCURIEI”

31/03/2017

În preajma Sfintelor Sărbători de Paști, fiecare dintre noi poate face fapte bune fără a oferi mult din timpul sau bugetul personal. La 8 aprilie, în peste 100 magazine din 20 de localități ale țării, se va desfășura Campania de Paști „Masa Bucuriei”, unde fiecare poate cumpăra un coș cu produse alimentare pentru bătrâni. În cadrul fiecărui magazin vor fi boxe speciale pentru strângerea produselor alimentare.

Cu sloganul Donația ta poate umple farfuria unui flămând, campania de Paști vine să sensibilizeze populația cu referire la problema bătrânilor și incapacitatea financiară a acestora de a-și asigura minimul zilnic în alimentație. Scopul este de a colecta produse alimentare pentru cantinele sociale – servicii unde zilnic beneficiază de un prânz cald bătrânii singuratici, persoanele fără de adăpost, bolnavii ţintuiţi la pat. Toate resursele acumulate în campanie devin prânzul cald, oferit pe parcursul întregului an oamenilor nevoiaşi – beneficiari ai centrelor parohiale şi ai cantinelor sociale din cadrul Mitropoliei Basarabiei şi organizaţiilor partenere implicate în campanie.

Campania implică mai multe acțiuni de solidarizare, pe care StarNet le-a susținut cu mult drag, întrucât noi ne-am asumat responsabilitatea socială încă de la fondarea companiei. Posibilitatea de a oferi puținul de care au nevoie persoanele de vârsta a treia din societatea noastră are un efect cu adevărat sensibilizator. Acordăm o atenție deosebită campaniilor organizate de Misiunea Socială DIACONIA și vă îndemnăm să faceți același lucru, să fiți receptivi, deschiși și binevoitori cu cei din jur.

În 2016, cu implicarea a mii de donatori şi 869 de voluntari, au fost colectate la nivel naţional peste 32 de tone de produse alimentare. Toate donaţiile au ajuns pe masa celor nevoiaşi sub formă de prânzuri calde distribuite zilnic la şase cantine sociale din ţară şi 1630 de pachete alimentare distribuite în preajma sărbătorilor.