Cabinet Personal

Prietenia la StarNet îți aduce abonament la jumătate de preț

28/03/2018

Toate momentele, de le cele mai mici până la cele mai importante, se memorează pentru totdeauna atunci când le împarți cu cei dragi. La StarNet, avem grijă ca orice clipă să fie specială și nu ezităm să creăm cât mai multe ocazii pentru a te bucura pe tine și prietenii tăi.
Acum, la conectarea serviciilor StarNet, îți oferim abonamente la jumătate de preț, pentru 3 luni, iar dacă vii împreună cu prietenul, bunicul, sora, colegul sau orice persoană dragă ție, primiți două abonamente la preț de unul, pentru o perioadă de 6 luni.

E momentul să te echipezi bine pentru a aduna cât mai multe experiențe împreună cu prietenii în această primăvară. Noi v-am pregătit abonamente la super preț cu servicii de calitate: Internet Only doar la 75 de lei sau Triple play de la 100 lei. Iar pentru siguranţă deplină pe net, odată cu alegerea abonamentului, primiți licenţe antivirus Bitdefender gratuite, timp de un an.

Descoperiți împreună orice colț al universului și împărțiți emoții desăvârșite pentru că vă oferim tot de ce aveți nevoie:

  • Internet – 100 Mbps
  • Televiziune – cu cea mai variată grilă TV
  • Telefonie – 1200 minute
  • Echipamente Wi-Fi incluse și conectare gratuită

Creează-ți abonamentul perfect la jumătate de preț, ușor și rapid, cu ajutorul constructorului online pe promo.starnet.md, iar experții StarNet îți sunt mereu la dispoziție, pentru a răspunde la solicitări și întrebări atât în oficii, cât și la numărul de telefon 0 22 84 44 44, care este activ 24/7.

StarNet – Noi schimbăm viitorul!