Cabinet Personal

Mercuriul de Aur pentru StarNet al 7-lea an consecutiv

01/06/2018

Al 7-lea an cosecutiv, Concernul StarNet este apreciat pentru schimbările progresive pe care le aduce societății datorită tehnologiilor informaționale și proiectelor de responsabilitate socială. La cea de-a 15-a ediție a Concursului „Marca comercială a anului”, StarNet a reconfirmat statul de lider printre companiile de comunicații electroice din Republica Moldova, obținând premiul Mercuriul de Aur, nominalizarea Marcă Consacrată, categoria Produse și Servicii în domeniul tehnicii și telecomunicațiilor.

Alexandru Machedon, Președinte Concern StarNet…În totalitate, premiul Mercuriul de Aur este un merit al unor eforturi comune. Vreau să remarc dedicația și profesionalismul echipei, loialitate clienților noștri și colaborarea eficientă cu partenerii. Prestarea serviciilor de ultimă generație și satisfacția clienților sunt prioritare pentru StarNet. Încă de la fondare, avem stabilit la bază să fim un trend setter în IT, pentru a asigura piața Republicii Moldova cu soluții tehnologice de ultimă generație, servicii inovative integrate, rețele optice de generație nouă, echipamente performante, aplicații și sisteme inteligente.

În continuare, StarNet asigură toți locuitorii RM că va furniza servicii și produse care vor satisface nevoile de comunicare, vor îmbunătăți mediul de trai și vor facilita activitățile zilnice. Suntem tentați să creăm un mediu care are la bază inovația și creativitatea, astfel, oferind cetățenilor oportunități reale de dezvoltare aici, acasă.