Cabinet Personal

Licitație! Proiectează construcția Parkului IT Digital Park — faza 2

24/08/2017
Digital Park este cel mai ambițios proiect înființat de către StarNet, cu scopul de a găzdui companiile IT locale și străine care promovează inovația și creativitatea. Construcția acestui ecosistem complex a demarat în 2013 și presupune 4 faze majore. Prima etapă a fost realizată cu succes de un grup de arhitecți tineri din Republica Moldova.
În această ordine de idei, suntem bucuroși să te invităm să participi la proiectarea construcției Parcului IT Digital Park — faza 2! Așa cum inovația este strâns legată de creativitate, fiecare etapă presupune implicare totală din partea experților în domeniu, începând chiar de la proiectare și construcție.
Urmează linkul pentru a vedea invitația propriu-zisă, caietul de sarcini cu toate condițiile și cerințele după care se va efectua licitația.
Aici vezi pozele care prezintă conceptul viitoarei clădiri.
Ne dorim ca rezidenții acestui complex sa fie satisfacuți de locurile lor de muncă și ca Digital Park sa devină un centru alternativ al capitalei. Suntem siguri că acest proiect va servi drept motivație pentru profesionaliștii din sfera IT, și nu numai, să se dezvolte în Republica Moldova.
Data limită de depunere a ofertei și a documentelor de calificare: 18 septembrie 2017.