Cabinet Personal

Intră în joc, prinde cadourile de la StarNet!

03/08/2017

De la o simplă rețea de comunicații electronice, până la viteze uimitoare de Internet de 1 GB pe secundă, StarNet a făcut un salt imens. De fapt, au fost mulţi paşi mici, pe care StarNet i-a realizat datorită încrederii clienților săi. Cu ocazia aniversării a 14 ani de succes comun, StarNet a pregătit pentru clienții săi multe surprize plăcute.
În perioada 3 august – 14 august, StarNet te invită să intri-n jocul premiilor și să participi la tombola dedicată aniversării.

  • Dacă ești client StarNet, ai toate șansele să câștigi unul dintre premiile: Televizor 32”, Televizor 40”, 1 lună de abonament gratuit sau chiar 14 luni de abonament gratuit. Pentru aceasta, accesează link-ul, lasă datele tale de contact, iar pe 14 august echipa StarNet va face extragerea și îți va oferi detalii despre premiul obținut.
  • Iar dacă te conectezi în perioada 3 august – 14 august la StarNet, automat poți obține până la 5 luni de abonament gratuit, 4000 de stele de fidelitate, un echipament TV cadou sau Grila Premium TV gratuit. Pentru aceasta, accesează link-ul, lasă informația necesară și automat devii deținătorul unui premiu. După care, în cel mai scurt timp, echipa StarNet te va contacta pentru a-ți oferi toate detaliile cu privire la conectare și obținerea cadoului.

În 14 ani, împreună cu tine StarNet a reușit să creeze o familie mare pe întreg teritoriul Republicii Moldova, formată din 110 000 clienți și 550 de angajați. Împreună cu tine StarNet a revoluționat noțiunea de tehnologie, fiind mereu într-un pas cu inovația și conformându-se la nevoile tale de comunicare. Tot alături de tine, echipa StarNet a trăit și a salvat cele mai sincere și frumoase momente, implicându-se în cercetările de profil, oferind granturi și donații, susținând proiecte antreprenoriale în domeniul IT și delectându-se la festivaluri şi evenimente culturale.

Rămâi conectat la inovație, StarNet va continua să te surprindă cu servicii de calitate și să-ți aducă aproape experiențe speciale.