Cabinet Personal

Echipa StarNet responsabilă față de natură

echipa-starnet
17/09/2018

Responsabilă față de natură, echipa StarNet a participat la Ziua Globală a Curățeniei

Pentru că își dorește un mediu curat, ecologic și sănătos acasă, echipa StarNet nu a ezitat și alături de milioane de voluntari din 150 de țări a curățat Planeta în 24 de ore, în cadrul proiectului Ziua Globală a Curățeniei.

Angajații, echipați cu mânuși, saci și motivația de a face Chișinăul curat, au colectat deșeuri menajere din parcul de la Râșcani. Ulterior deșeurile au fost sortate și transportate pentru reciclare, asigurându-se reintrarea acestora în circuit.

Alexandru Machedon, Președinte Concern StarNet:

„Ocrotirea mediului ambiant este o datorie cetățeneasca, o datorie de conștiință și etică. Ne pasă de orașul nostru și vrem să-l menținem curat, verde și viu. Responsabilitatea socială reprezintă un element esențial al culturii corporative StarNet. Sistematic ne implicăm și susținem astfel de proiecte, care, mobilizează cetățenii la acțiuni comune ecologice și au drept scop educarea în spiritul responsabilității față de natură. Suntem siguri că lucrurile în acest oraș vor avea o dezvoltare progresistă doar dacă menținem în echilibru fiecare element constitutiv al ecosistemului.”

Un mediu îngrijit este o sursă de inspirație pentru proiecte îndrăznețe. După curățirea spațiilor verzi, echipa StarNet a anunțat lansarea noii zone Wi-Fi în parcul Râșcani. Așa cum internetul este o necesitate, StarNet îl aducem acolo unde își doresc locuitorii capitalei astfel încât să crească utilitatea și mobilitatea conectării la tehnologii informaționale de ultimă generație. Astfel, vizitatorii parcului se pot bucura de acces Internet Wireless în mod gratuit. Cei care posedă un laptop sau un telefon mobil, pot comunica liber pe net, pot accesa informații utile, verifica e-mailul, petrece timpul pe rețele sociale.