Cabinet Personal

De 14 ani, StarNet schimbă viitorul împreună cu tine!

07/08/2017

În 2003, ghidați de încredere și visuri mărețe, StarNet deschide o lume întreagă printr-un singur click. Limitele în comunicare sunt omise, iar echipa aduce continuu noi experiențe tehnologice. Până astăzi, StarNet a devenit o familie mare, formată din 115 000 clienți și 550 de angajați, prezentă în 15 localități ale republicii, numărând 21 Centre Vânzări în toată țara. Cu siguranță, este un succes comun care se datorează fidelității și încrederii fiecărui client.
De la fondare, StarNet realizează salturi tehnologice în fiece an. De la primul canal alternativ de Internet din Republica Moldova, cu o capacitate de 155 Mbps, până la viteze de Internet de 1 GB. Fiecare client devine parte a unei comunități care are cea mai mare rețea gratuită de Wi-Fi din Estul Europei. Experiențele și emoțiile se amplifică când StarNet trece frontiera cu canalul optic propriu construit, interconectând rețelele optice ale UE cu Republica Moldova. În ritmul progresului continuu, fiecare devine liber să controleze distracția pentru că are la dispoziție cea mai mare grilă TV din țară și unul dintre cele mai avansate servicii IPTV din industria telecomunicațiilor.
Astăzi, alături de StarNet fiecare antreprenor se poate înarma cu forță corporativă și poate dezvolta un business de succes. Pentru că StarNet asigură acces și securitate neîntreruptă la informație, proces tehnologic și calitate, soluții IT integrate și costuri eficiente.
Deja al 14-lea an, la ordinea de zi StarNet este crearea unui viitor creativ și inovativ pentru generații. Inspirată de ambiția tinerilor, echipa încurajează comunitatea să facă lucruri frumoase și utile, oferindu-i încrederea să se implice în diverse proiecte: Academy+ Moldova, StarART, Digital City, E-Sport etc. În decursul acestor ani, familia StarNet a trăit și a salvat cele mai sincere și frumoase momente, implicându-se în cercetările de profil, oferind granturi și donații, susținând proiecte antreprenoriale în domeniul IT și delectându-se la festivaluri sau evenimente culturale.
În 2017, la fel ca la început, echipa StarNet continuă să schimbe viitorul cu multă încredere și pasiune pentru clienții săi. Rămâneți aproape!
StarNet – Noi schimbăm viitorul!