Cabinet Personal

Continuă înscrierile la prima Școală gratuită de IT din Moldova

academy-it
21/06/2017

Ești pasionat de programare și ți-ar plăcea o carieră în IT? Academy+Plus caută candidaţi talentaţi pe care sa îi formeze gratuit!
Școala se adresează atât absolvenților de liceu (deși nu este obligatorie o diplomă de bacalaureat), cât și celor care visează o reconversie profesională. Singurele cerințe sunt pasiunea pentru informatică și dorința de a învăța, de a aduce o schimbare.
Aventura ta în cariera IT poate începe acum, trebuie doar să aplici on-line și să treci cu succes testele. Dacă vei fi selectat, te așteaptă 28 de zile intense cu exerciții zilnice, oameni interesanți și experiențe diferite, examene săptămânale, proiecte distractive, individuale ori de grup.
Acum poți să te înscrii pentru una din piscinele 2017:
Din 3 iulie – Prima piscină/28 de zile
Din 31 iulie – A doua piscină/28 de zile
Din 4 septembrie – A treia piscină/28 de zile
Iar ca să te convingi, vezi cele 5 motive pentru a te înscrie la Academy+Moldova:
Studiezi gratis și ai grafic flexibil Academy+Moldova este deschisă 24/7, astfel încât să-ți poți gestiona timpul în conformitate cu orarul personal, pentru a atinge productivitate sporită si un rezultat înalt.
Înveți prin practică Programul Academy+Moldova este creat pe baza studiilor practice. Fiecare nivel din cele 21 este compus din probleme practice, ți se va oferi informații teoretice strict necesare pentru realizarea acestor probleme. Pe parcursul studiului, vei trece prin toată varietatea de tehnologii și limbaje care sunt incluse în programul Academy+ și îl vei alege pe cel preferat.
Ai cei mai buni specialişti IT în calitate de mentori și traineri Vei avea posibilitatea să comunici cu specialiști din domeniul IT din Moldova și de peste hotare, beneficiind de traininguri de dezvoltare personală ca: Managementul Proiectului, Team Leadership, Planificarea și Setarea scopurilor, Tehnici de negociere, Comunicare corporativă, Antreprenoriat social.
Ești asigurat cu un loc de muncă în una din cele mai bune companii IT Studiile și practica acumulată în Academy+ îți vor oferi cunoștințe în domenii ca Web, Mobile, Unix, Java, PHP, iOS si Android, Limbaje de scripting, Securitate informațională, Inteligență Artificială, programare Kernel și Microkernel, Administrarea sistemelor și Bazelor de date, Game dveloper.
Ești parte din comunitatea IT în Moldova Fiind student la Academy+Moldova devii membru al comunității IT din Moldova pe care toți studenții, mentorii și specialișii din domeniul IT o susțin. Vei avea acces la cele mai interesante evenimente din domeniul IT, vei putea contribui cu idei creative, proiecte inedite și ajuta la dezvoltarea sectorului IT din Moldova.
Locul desfășurării: Str. Columna 170, Academy+Moldova
Detalii: http://academyplus.md email: info@academyplus.md tel.: +373 22 000 044.